Aglomeracja Wałbrzyska, Polecamy, Walim

Tradycyjnie warzyli lagera

Miłośnicy domowej kuchni i dobrego piwa, po raz kolejny spotkali się w agroturystyce i restauracji „Pod Przełączą” w Walimiu. Okazja była nie byle jaka, bo plenerowe warsztaty piwowarskie i serowarskie.

warzyli_lagera6

Przed tygodniem w sobotę kolejny już raz w tym miejscu propagowano idee tradycyjnego domowego warzenia piwa i biesiadowania „pod chmurką”. Warsztaty piwowarskie i serowarskie ściągnęły do agroturystyki i restauracji „Pod Przełęczą” miłośników złocistego trunku i smakoszy serów. Oprócz zwyczajowej w takich sytuacjach wymiany doświadczeń i przepisów piwowarskich, nie zabrakło degustacji lagerów i domowych smakołyków.

Fot. użyczone/Agroturystyka i Restauracji „Pod Przełęczą”

18 maja 2017

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


*

cheap prom dresses, cartier love bracelet replica uk, Christian Louboutin Replica, christian louboutin replica, hermes bracelet replica, cartier love bracelet replica cartier love bracelet replica